(under konstruktion)

Göteborgs Nation vore ingenting utan sina aktiva medlemmar. Kärngänget som skapar varenda evenemang, pubkväll, gasque, quiz, karaokekväll, spex, körsång och mycket, mycket mer kallas ämbetsmän – en riktig familj i studentlivets studentstad. Läs om de olika ämbetena här. Självklart går det även att vara aktiv på andra sätt också om du vill, exempelvis i Kulturnämnden, skådespela i ett spex eller jobba på gasquer och klubbar.

Varför engagera sig? Som ämbetsman är du ideellt engagerad på nationen men får andra förmåner som inte riktigt kan mäta sig med pengar.

Hur gör man? Engagera dig kan du göra på näst intill tusen olika sätt och allt beror på vad du är intresserad av. Det alldeles unika med nationslivet är att du inte behöver någon erfarenhet eller dokumenterad utbildning – det är helt enkelt platsen att prova på, experimentera, lära sig nytt, utvecklas och vara nyfiken! Maila 1q eller kom in på expen, vi pratar gärna om alla sätt du kan bli aktiv!

BAR, FEST, GASQUE?

  • Vill du vara hjärtat av Göteborgs Nation och stå bakom baren, flippa burgare och driva Glenns kök och bar? Då är Klubbverkare någonting för dig.
  • Är du intresserad av att servera på gasquer och sittningar, tjäna extrapengar och ha riktigt kul samtidigt? Eller jobba på våra dansanta klubbar? Det går alldeles utmärkt – kontakta 3Q så kan hen berätta om kommande tillfällen.
  • Vill du leda nationens gasquer och sittningar, vara ansvarig för allt från porslin till personal? Då ska du bli Hovmästare!
  • Eller är det kanske du som är kompisgängets mästare på att arrangera bruncher? Varje söndag är det Söndábrunch på Göteborgs och det är Söndábrunchvärdarna som styr den.

 

 

 

Kontakta oss!
018-13 20 06

Ebba Ulfberg, 1Q – Medlemsfrågor, stipendier, PR och korrespondens
Sondra Gross, 2Q – Ekonomi och bostäder
Hannah Barker, 3Q – Gasque, Pub och Klubb
Rebecka Olsson, Festmästare – Uthyrning

ÖPPETTIDER

Biblioteket
Mån-fre: 11-23
Puben
Tis-tors: 18-00
Fredag: 18-01
Quiz
Tis 20-22
Karaoke
Tors 21-23
Expeditionen (1Q och 2Q)
Tis, ons, fre: 11-13
Tors: 14-17
Expeditionen (Festmästare och 3Q)
Tis: 11-13
Tors: 14-17

© Copyright - Göteborgs Nation