HYRA GÖTEBORGS NATION
Vill du hyra lokal för fest, middag, föreläsning, mingel eller något annat? Hör av dig till vår Festmästare så ordnar hen så att just ditt arrangemang blir vad du önskar!

Bakfickan
För er som är ett mindre sällskap kommer vi inom kort att kunna erbjuda vår bakficka, en mysig lokal med egen bar och ingång från hörnet S:t Lars-/S:t Johannesgatan. Perfekt för möten och mindre middagar eller gemytliga sittningar. Vill du kanske fira din födelsedag, anordna en klassfest eller något annat i den lite mindre skalan? Då passar Bakfickan som handen i handsken för just precis det! Hör av dig till Festmästaren för frågor, bokningar och offert.

Festsalen
Göteborgs nations vackra festsal är en av Uppsalas största. Här kan vi anordna allt du önskar för nästan alla du önskar – omkring 280 gäster får plats här för en sittning, gasque eller annan slags middag. Självklart kan vi även ställa i ordning lokalen för föreläsning och konferens. Lokalen har dessutom en fantastisk scen så vill du rikta alla blickar mot ett spexigt framträdande är festsalen perfekt för det! Hör av dig så pratar vi om just dina önskemål.

Yttre pub
Lokalen ”yttre pub” har plats för runt omkring 60 sittande gäster. Om lokalen öppnas upp mot puben finns möjlighet med en ännu större middag. För danstillställningar kan uppemot 150 gäster vistas i lokalerna.

UTRUSTNING
Ljud och ljus
Vi kan tillhandahålla både ljud och ljus för att skapa en festligare stämning eller varför inte lite karaoke? Nationen har även mikrofoner. Kontakta Festmästaren för specifika frågor.

Projektor 
Vi kan tillhandahålla projektor och projektorduk vid överenskommelse.

Observera att vi endast hyr ut våra lokaler till kunder med koppling till den akademiska sfären. Sådan universitetsanknytning är exempelvis studenter som tar examen, universitetet, underkonvent och studentföreningar. 

 

Arbeta under uthyrningar?

Är du intresserad av att jobba under någon av våra uthyrningar? Kontakta vår festmästare på Festmastare@goteborgsnation.se och gå med i vår facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/1424038684483861/

Kontakta oss!
018-13 20 06

Ebba Ulfberg, 1Q – Medlemsfrågor, stipendier, PR och korrespondens
Sondra Gross, 2Q – Ekonomi och bostäder
Hannah Barker, 3Q – Gasque, Pub och Klubb
Rebecka Olsson, Festmästare – Uthyrning

ÖPPETTIDER

Biblioteket
Mån-fre: 11-23
Puben
Tis-tors: 18-00
Fredag: 18-01
Quiz
Tis 20-22
Karaoke
Tors 21-23
Expeditionen (1Q och 2Q)
Tis, ons, fre: 11-13
Tors: 14-17
Expeditionen (Festmästare och 3Q)
Tis: 11-13
Tors: 14-17

© Copyright - Göteborgs Nation