Hoppa till innehåll

Sökbara ämbeten till Jullandskapet 9 december 2013

Sökbara ämbeten till Jullandskapet 9 december 2013

 

Sök genom att skicka ett mail till 1Q@goteborgsnation.se eller ring 018-132006 eller kom in på expeditionen och säg ”hej”.

 

Klubbverkare

Känner du någon som gillar att laga mat, stå i baren och vara nationens ansikte utåt? Det ska vara en glad prick som gillar nationen så mycket att han eller hon vill vara här flera dagar i veckan! (7 Poster)

 

Köksmästare

Känner du någon som har matlagning som passion – och speciellt till många personer? Nån som gillar att stå i köket och basa? (1 post)

 

Recentiorsförman

Jag brukar ha rätt mycket tid i början av terminerna och jag vill gärna tillbringa denna tid med att värva nya medlemmar och få dessa nya medlemmar att känna sig välkomna. Klart de ska bli en i gänget! Passar detta in på dig? Bli Recentiorsförman (1 post)

 

Krönikor

Känner du någon som vet allt om alla? Som alltid skriver de bästa julklappsrimmen? Som allt är i närheten när något händer? Nationen söker en krönikör, som med humor och glädje kan skriva om vad nationens medlemmar har haft för sig! (1 post)

 

Teaterförman, fyllnadsval

Jag har inte scenskräck utan lever för de stunder då jag står på scenen med strålkastarljuset riktat mot mig! Jag är även lite påhittig och gillar att skriva roliga spex med finurliga sånger (1 post)

 

Internationell sekreterare

Du gillar andra kulturer och är en hejare på att talk English! Hjälp våra ”intisar” att få bara bra minnen från Sverige och Göteborgs Nation! (1 post)

 

Sånganförare

Känner du nån som alltid tar upp en sång, till och med på McDonalds? Som har memoriserat varje sidnummer i sångboken (finns att köpa för 100:- på expen!)? Nån som helt enkelt gillar att hjälpa till med vad man ska sjunga, när man ska sjunga det? (1 post)

 

Marskalk, fyllnadsval

Nationens mest högtidliga ämbete. Jag har en svart balklänning/frack, studentmössa och kan stå mycket stilla när jag representerar nationen! (1post)

 

Söndabrunchvärdar 5 st

Steka bacon är en passion och personen älskar att rädda söndagen för lördagströtta studenter!(5 poster)

 

Kulturnämnden, fyllnadsval

Det är tur att det är kul med kultur! Och jag känner mig väldigt lyckosam! Därför vill jag sitta i nationens kulturnämnd tillsammans med alla andra likasinnade så att vi inte bara kan styra upp nationens kulturella intresse utan även anordna en fantastisk gasque den första mars.

 

Nationsfotograf

Har du en vän som aldrig är ensam, utan alltid har kameran som sällskap? Som alltid fotar från bästa vinkeln, och som gillar att dela med sig av korten? (1 post)

 

Husförman

Känner du att du har koll på det mesta som händer i bostadshuset? Vill du använda dina kunskaper för att förbättra relationen mellan de boende? Bli husförman! (1 post)

 

PR-förman, fyllnadsval

Gillar layout, flashiga bilder, coola tryck och långa promenader. Sign up!

1 post på ett år.

 

Hovmästare

Känner du en mästare på att hålla hov? Det gäller att ha koll på serveringspersonalen, gasqueporslinet och se till att en sittning på Göteborgs blir oförglömlig! (1 post)

 

Redaktör

Är du en hejare på Layout och tycker du om journalistik? Isåfall är redaktör ett klockrent ämbete för dig. Inför varje landskap publiceras nationens tidning, Halta Lejon. Var med och påverka materialet som trycks och visa oss vad du går för. (1 post för ht-13)