Hoppa till innehåll

BLI NY UTHYRNINGSANSVARIG

Göteborgs Nation söker en uthyrningsansvarig. Gillar du organisering, eventplanering och fest? Trivs du i nationsmiljön och vill hänga på livets bästa kontor någon gång i veckan? Trivs du med mycket flexibilitet och självbestämmande? Då är det här extraknäcket helt klart för dig. Tjänsten är optimal att kombinera med studier och vi ser gärna att du har haft tidigare engagemang på en studentnation. Tidigare engagemang på Göteborgs Nation är särskilt meriterande.

Om tjänsten:
Som uthyrningsansvarig ansvarar du för att ta emot uthyrningsförfrågningar som kommer in till Göteborgs Nation. Du har en arbetsplats på expeditionen tillsammans med kuratelet. Du har huvudansvar för kontakt med kunder, att uthyrningarna fungerar smidigt, att beställningar läggs och att personal finns. Du behöver själv inte utföra de konkreta uppgifterna kopplat till respektive uthyrning men ansvarar för att någon ur personalpoolen gör det. Du ansvarar för att personalpoolen fungerar och utser vem/vilka som får ansvar för respektive uthyrning. Du arbetar på timme och bestämmer i samråd med Förste Kurator hur mycket du arbetar samt hur du vill lägga upp din arbetstid. Utanför arbetstid får du även vara en del av gruppen mästare i Uppsala som består av andra heltidare från nationerna i Uppsala. I vanliga fall innebär det mycket skoj och nya vänskaper.

Anställningsform:
Vi ser gärna att du som söker kan börja så snart som möjligt. Tjänsten är en projektanställning fram till 1a juni med chans till förlängning över sommaren om behov finns. Tjänsten är en timanställning på behov, till en början upp till 50%. Tjänsten arbetsleds av Förste Kurator men innebär mycket frihet och eget ansvar.

Ansökningsperiod:
Sök senast 12/3. Skicka ditt CV och några rader om varför du söker tjänsten till 1q@goteborgsnation.se. Intervjuer sker löpande.