Hoppa till innehåll

Extraknäck som privatlärare i höst!

SmartStudies är en organisation som bistår med privatlärare som erbjuder läxhjälp. Det fungerar som ett uppmuntrande inslag i att hjälpa skolelever att utveckla sin studieteknik, motiveras och höja sitt självförtroende. Då rekrytering inför höstterminen pågår, kan den som är intresserad skicka sitt cv till cv@smartstudies.se
 
Någonting som vi arbetar mycket med, är vikten av att fokusera på studieteknik, motivation och mot att höja elevens självförtroende. I skolan är det inte bara eleven som bär ansvaret utan även lärarna. Men av olika anledningar fallerar processen och studietekniken blir bristfällig. I unga skolår är det många som finner det mycket glädjande att gå till skolan för att det är nytt och spännande. Men för en del så försvinner glädjen i takt med att motivationen försämras. Tyvärr så leder det till att självförtroendet får sig en törn. Många lärare begår misstaget att inte vara tillräckligt lyhörda inför att alla elever har förstått. Mer information om hur vi hur vi arbetar hittar du HÄR. (Länk till http://smartstudies.se/)
 
Det kan behövas gott om hjälp för att unga ska kunna öva upp sin studieteknik. Det är tyvärr så att inte ens skolans resurser alla gånger är tillräckliga för att lyfta upp dem med svårigheter. Det kan även vara så att föräldrar och syskon inte har den tid som krävs för att hjälpa. Vi vill ge så många som möjligt möjligheten att utvecklas, och få den hjälp och stöd som de behöver.
 
Tack vare ett samarbete mellan Göteborgs nation och SmartStudies, ser vi till så att ansökande medlemmar hamnar före i ansökningen. Uppge bara ”Göteborgs Nation i Uppsala”, i din ansökan. 
 
Som lärare hos SmartStudies får du ta del av en utbildning i pedagogik, och vi förser dessutom varje lärare med material för att förbättra undervisningen. Vi ser fram emot din ansökan!