Hoppa till innehåll

Biblioteket

Göteborgs Nations bibliotek är inriktat på juridik. Här finner du många böcker som är del av den obligatoriska litteraturen för juriststudenter, men även annan litteratur! Som student är du välkommen under bibliotekets öppettider 09-17 alla vardagar. Hör gärna av dig till vår Bibliotekarie (biblio@goteborgsnation.se) om du har frågor om utlåning.

Lotta Ericsson
BIBLIOTEKARIE
biblio@goteborgsnation.se

STUDIEPLATSER

Under vardagar mellan 9-17 är alla välkomna att ta del av våra studieplatser på nationen. Vi har 12-13 bord vilket innebär ca 55 platser. Du som är ämbetsman får även gratis kaffe! Vi har wifi.


HALTA LEJON

Halta är vår nationstidning. Den skrivs av våra redaktörer och kommer ut två gånger per termin. Är du sugen på att fotografera för Halta? Eller kanske skriva ett repotage? Hör av dig till redaktionen på halta@goteborgsnation.se

Vår digitala tidning går att läsa under nyheter!

Halta Lejon Nr.1 Vt23

Halta Lejon Nr.2 2023

Halta Lejon Nr.1 Ht23

Halta Lejon Nr.2 Ht23


KULTURNÄMNDEN

Kulturnämnden, eller KN som den kallas, är nationens sammanslutning med pejl på det viktiga här i livet. Den leds av sittande bibliotekarie, och arrangerar under terminerna saker som teaterbesök, musikpubar, föredrag och den stora festen Max Albin varje år den första mars.

De som sitter i kulturnämnden är bibliotekarie, arkivarie, redaktörer, sånganförare, musikanförare, karaokevärd, fotograf, nasjonsnorman, krönikören, PR-ansvariga, spexmästarna och fyra ledamöter.

För att ställa frågor om kulturnämnden, kontakta nationensbibliotekarie på biblio@goteborgsnation.se.

Vill du sitt i kulturnämnden? Kontakta nationens Förste kurator på 1q@goteborgsnation.se.