Hoppa till innehåll

Verksamhet

På Göteborgs Nation driver vi många, olika sorters verksamheter för att se till att din tid i Uppsala blir minnesvärd. Här under hittar du några favoriter!

Biblioteket

Biblioteket har öppet 9-18 alla vardagar och är den perfekta studieplatsen i stan.

Evenemang

Vill du veta vad nästa grej nationen arrangerar är, eller kolla datum för att se att semestern inte krockar med din favorit-fest? Då kan du kika här!

Gasque

Gasque är Uppsalas ord för en finsittning. Vare sig det är bal, reccegasque eller något mer spexigt med utklädnad har Göteborgs Nation gasquen för dig!


PUB

Glenns’ i sin nuvarande tappning varit ett stående inslag i Uppsalas kvällsliv sedan 2008 – men pub har funnits på Göteborgs längre än man kan minnas. Här har folk helt enkelt alltid velat träffas.

Principen är egentligen självklar: Tillsammans skapar vi en pub dit vi själva vill gå när vi är lediga. God, mat, god dryck och goda vänner skapar god stämning. För många är puben lika mycket “hemma” som studentrummet är – eller mer. Och det är så det ska vara på Glenns!

På tisdagar kör vi pubquiz som hålls av vår eminenta bibliotekare och på torsdagar är det karaoke i inre rummet – gratis, spektakulärt och alltid roligt.

TIDER:

Puben tis-fre kl. 18-00

Quizet tis kl. 20-22

Karaoke tors kl. 21-23


BRUNCH

Söndagar är brunchdagen på Göteborgs Nation, som drivs av vår helt egna Söndábrunchvärdar! Varje brunchverk gör sin egen tappning av vad som serveras på brunchbuffén, men stående inslag är ett vardagsrum att diskutera helgens bravader i, sällskapsspel och goda vänner. 

Brunchen har öppet söndagar 11-13 och alternativ för vegetarianer, veganer, gluten- och laktosintoleranta finns självklart.


GASQUE OCH SLÄPP

Flera gånger per termin har vi gasque på Göteborgs Nation. Delvis har vi de mer traditionella gasquerna, såsom reccegasque, vårbal och höstbal, men vi har även gasquer åt det lite mer spexiga hållet, såsom Titanic, Murder Mystery och Baklänges. Klicka nedan för att läsa mer om dem!

Släpp är Uppsalas ord för klubbar som sker efter gasque. Man behöver inte gå på gasquen för att gå på släppet, men oavsett gasquebesök eller ej kan vi garantera en hejdundrande kväll med två dansgolv, glada klubbverkare i baren och fuldans hela kvällen lång!

Både gasquer och släpp annonseras på facebook och vår evenemangssida här på hemsidan.