Hoppa till innehåll

Är du intresserad av att gå med i nationen? Vi välkomnar alla till nationen att ta del av vår härliga gemenskap. Här under hittar du all information du behöver veta om att bli medlem!

Betala medlemskap:

Betala nationsavgiften till BG 802-6528
Mejla en bild på ditt id-kort samt ett bevis på att du studerar på Uppsala universitet till 1q@goteborgsnation.se

Välkommen till västkusten i Uppsala

MEDLEMSFÖRMÅNER

Rabatt på Söndábrunchen

Rabatt på Mimosabrunchen

Rabatt på lunchen

Möjlighet att söka våra lägenheter

Möjlighet att söka något av våra stipendier

Förtur på biljettköp till våra gasque och event

Bostäder

Letar du fortfarande bostad? Klicka här för att läsa mer om bostäderna vi erbjuder.

Recceverksamhet

Ny student i Uppsala? Klicka in här för att läsa mer om vad vi anordnar för roliga aktiviteter för reccar.

Stipendier

Lite extra klirr i kassan har aldrig skadat? Klicka här för att läsa mer om stipendierna som går att söka.


ATT SKRIVA IN SIG

Kul att du är intresserad av att gå med! Ingen fara – det är enkelt!

Medlem kan man bli om man studerar vid Uppsala universitet, SLU i Uppsala, Johannelunds teologiska högskola eller Newmaninstitutet.

Du kan enkelt skriva in dig i nationen via Uppsalastudent.com eller komma in till nationen och skriver in dig på plats. Då kan du dessutom få en visning av huset och vad som finns där! Adressen är S:t Larsgatan 7A, 753 11 Uppsala.


NY MEDLEM

De som har i uppgift att se till att din första tid i Uppsala så bra som möjligt kallas Recceansvariga – maila gärna dem och berätta att du skrivit in dig, så ser dom till att bjuda in dig till allt som händer! Det brukar vara mycket – speciellt mycket för nya medlemmar i början av terminen!

För att komma in på nationerna behöver du ett nationskort. När du skriver in dig får du ett papperskort stämplat med nationens vapen som funkar som ditt nationskort de första veckorna. Om du inte har ett sånt så kan du få ett av av första kurator, 1q, om du kommer ner till nationen.

Efter någon vecka kommer ditt permanenta nationskort komma på posten. Om du skrivit in dig via nätet behöver du komma förbi nationen och visa leg för att kortet ska skickas hem till dig. Ett till bra tillfälle att svänga förbi och säga hej! Det är alltid roligt att få träffa de nya medlemmarna, så tveka inte!

När du väl har ditt plastkort är det bara att köra på – det ger dig tillträde inte bara till alla Göteborgs aktiviteter, utan till alla andra nationers pubar, klubbar och mycket mer.

Har du frågor om medlemskap eller om recceverksamhet? Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor: 1q@goteborgsnation.se