Hoppa till innehåll

Uthyrning

Oavsett om du letar efter en lokal för fest, föreläsning eller fulsittning har Göteborgs olika alternativ för att se till att er tillställning blir som ni önskar!

Hittar du något av intresse och vill veta mer? Skicka iväg ett mejl till vår festmästare med en kort sammanställning på vad ni är intresserade av så kommer hen återkomma med infoblad, offert och prisförslag.

Leonie Hamm
UTHYRNINGSANSVARIG
festmastare@goteborgsnation.se

Festsalen

Göteborgs nations festsal är med sina 160 kvadrat en av Uppsalas största. Här får du enkelt in 200 gäster på gasque eller övrig middag. Den funkar såklart också alldeles utmärkt som föreläsnings- eller konferenssal. Festsalen har utöver gott om plats en fantastisk scen utrustad med både det ena och det andra, så är det dags för ett spexigt framträdande passar den perfekt även för det! Efter samtliga tillställningar går det att möblera om till dansgolv och dansa in på småtimmarna. Både från festsalen och puben har man tillgång till vår innergård vid överenskommelse.

Bakfickan

Behöver du en möteslokal, en mindre lokal för att kunna anordna en klassfest eller något annat för ett mindre sällskap?

Bakfickan är en mysig lokal på ca 60 kvadrat som då är precis vad ni behöver! Här finns en bar samt en egen ingång på hörnet av S:t Lars- & S:t Johannesgatan.

Puben

Göteborgs Publokal går att använda till allt från karaoke och quiz till en helt vanlig pubkväll. Här finns plats till drygt 100 sittande gäster. Puben går främst att boka under söndagar och måndagar. Vill man ha en liten gemytlig sittning kan man boka endast den bortre delen av puben kallad ”yttre”. Där får det plats drygt 40 sittande. 

Yttre går att boka även under pubkvällar om man vill ha quiz eller karaoke.

Övrig information

Observera att vi endast hyr ut våra lokaler till gäster med koppling till den akademiska sfären. Sådan anknytning är exempelvis studenter som tar examen, universitetet, underkonvent och studentföreningar.

Vill du jobba på Göteborgs?Är du intresserad av att servera eller stå i bar på någon av våra uthyrningar? Skicka ett mejl till vår Festmästare eller på med i vår Facebookgrupp ”Jobba uthyrningar på Göteborgs nation

Besök oss

S:t Larsgatan 7, 753 11 Uppsala

Ring oss

079 34 98 763