Hoppa till innehåll

Valberedningen vill ha dina nomineringar!

Under vintelandskapet ska många nya ämbetsmän väljas och valberedningen behöver din hjälp med att ta fram kandidater. Sök eller nominera genom att skicka ett mail till 1Q@goteborgsnation.se eller ring 018-132006

Andre kurator

Andre kurator är heltidsarvoderad och sköter nationens ekonomi. Väljs för ett år.

Sekreterare

Är du snabb på tangentbordet och noggrann som person? Då passar sekreterare utmärkt för dig. Sekreteraren för protokoll på landskap, i styrelsen och på seniors. (1 post)

Idrottsförman

Idrottsförmännen arbetar med att få fart på nationens medlemmar. Vilken typ av idrottsevenemang ni vill arrangera är helt upp till er. Fotboll, bandy eller kanske en kurs i rumba.

Fanbärarsuppleant

Fanbäraren representerar nationen vid doktorspromotioner och andra högtidliga tillställningar. Ta tillfället i akt och få det prestigefyllda uppdraget att bära nationens fana! (1post)

Redaktör

Nationernas redaktörer ser till att medlemstidningen Halta lejon produceras. Det är ett roligt och intensivt arbete där du arbetar med färg, form och text. (1 post)

Monismanierepresentant

Monismanienpriset delas ut i till person som arbetat för det fria ordet. Tidigare pristagare inkluderar Desmond Tutu och Herta Muller. Vill du vara med och ta fram en pristagare? Sök posten! (1 post)

Arkivarie

Arkivarien ser till så att allt viktigt vi gör bevaras. Det ryktas också att man dricker mycket punsch nere bland alla dammiga protokoll.

(1 post)

Marknadsansvarig

Marknadsansvarig arbetar med sponsorer och insamlingar.

(1 post)

Web-redaktör

Som web-redaktör hjälper du kuratorerna att uppdatera utveckla nationens hemsida. (1 post)

Klubbverkare, fyllnadsval

Känner du någon som gillar att laga mat, stå i baren och vara nationens ansikte utåt? Det ska vara en glad prick som gillar nationen så mycket att han eller hon vill vara här flera dagar i veckan! (3 Poster)

Köksmästare

Känner du någon som har matlagning som passion – och speciellt till många personer? Då är köksmästare det perfekta ämbetet som köksmästare får laga mat till pub gäster och till sittningar. (1 post)

Söndabrunchvärdar, fyllnadsval

Om steka bacon är en passion och du älskar att rädda söndagen för lördagströtta studenter, ställ upp till brunchvärd!(2 poster)

Kulturnämnden, fyllnadsval

Tillsammans med alla andra likasinnade sitter du i nämd och styr upp nationens kulturella samt anordna en fantastisk gasque den första mars. (6 poster)

PR-förman

Gillar layout, flashiga bilder, coola tryck och långa promenader. Sign up! (1 post)

Teaterförman

Jag har inte scenskräck utan lever för de stunder då jag står på scenen med strålkastarljuset riktat mot mig! Jag är även lite påhittig och gillar att skriva roliga spex med finurliga sånger (1 post)

Ledamot i valberedningen, fyllnadsval

Valberedningen tar fram förslag på kandidater till ämbeten. Roligt och lärorikt.